Live εικόνα Αθήνας από το Αστεροσκοπείο Πεντέλης

Σχεδόν αίθριος
26.5 °C 30%
ΑΡΧΙΚΗ
pentelikonews.gr Κόσμος
Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google
Διαβάστε τις ειδήσεις μας μέσω RSS Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Google Plus Ακολουθήστε μας στο Twitter Επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube

Φιντάν για επίθεση Ισραήλ σε Ιράν: Η διπλωματία είναι η μόνη λύση
Ημερομηνία: Σήμερα 14/6/2025, 00:16 - Εμφανίσεις: 17



Σύσκεψη με αντικείμενο τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον στο Ιράν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην Τουρκία, με τη συμμετοχή των Υπουργών Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, Άμυνας, Γιασάρ Γκιουλέρ, τον Αρχηγό των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Μετίν Γκουράκ και τον Πρόεδρο της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) Ιμπραήμ Καλίν.

Σκοπός η αξιολόγηση των εξελίξεων και οι πιθανές επιπτώσεις τους.

Μετά τη συνάντηση ο Φιντάν σε ανάρτηση του στο «X» επισήμανε ότι στη σύσκεψη που έγινε αξιολογήθηκαν τα γεγονότα και τόνισε ότι ο τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις από την πρώτη στιγμή και ενημερώνεται.

Όπως προκύπτει από το τουρκικό πρακτορείο Anadolu ο Φιντάν τόνισε ότι οι αρμόδιες αρχές λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα σύμφωνα με τις οδηγίες του Προέδρου Ερντογάν, σε συνάρτηση με τα πιθανά σενάρια που σχετίζονται με την Τουρκία.

Σε επαφή με όλους τους παίκτες η Τουρκία Υπογράμμισε ότι από την αρχή των εξελίξεων η Τουρκία είναι σε στενή επαφή με πολλές χώρες, όπως το Ιράν, το Ιράκ, η Ιορδανία και οι ΗΠΑ.googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m1"); }); Bugün, Millî Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanımız Orgeneral Sayın Metin Gürak, MİT Başkanımız Sayın İbrahim Kalın ve diğer yetkililerimiz ile bir araya gelerek İsrail’in İran’a yönelik hava saldırısıyla başlayan süreci ve muhtemel yansımalarını… pic.twitter.com/Gw0zP0JOUN — Hakan Fidan (@HakanFidan) June 13, 2025 googletag.cmd.push(function() { googletag.display("300x250_m2"); }); «Το Ισραήλ, που προκάλεσε το ανθρώπινο δράμα στη Γάζα, οδήγησε το Λίβανο σε αστάθεια, επιδιώκει την εισβολή στη Συρία και σήμερα στοχεύει το Ιράν, πρέπει να εγκαταλείψει αμέσως τη στρατηγική του για την αποσταθεροποίηση της περιοχής» σημειώνει ο Φιντάν στο μήνυμα του.

Υπέρ της διαδικασίας Τραμπ ο Φιντάν Υποστηρίζει δε ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η αυξανόμενη ένταση στην περιοχή μας να αποσπάσει την προσοχή από τη γενοκτονία που διαπράττεται στη Γάζα.

Η προώθηση της διαδικασίας που ξεκίνησε ο Πρόεδρος...

Πηγή/Περισσότερα: in.gr
Μείνετε σε επαφή μαζί μας:
Κάντε like κι ακολουθήστε τη σελίδα μας στο Facebook
Στο Twitter:
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
Περισσότερα θέματα στην κατηγορία "Κόσμος"
ARTICLES
· White mushrooms: Properties and benefits
· Narcissistic Personality Disorder: Understanding the complexities
· Ford to Construct Europe's Largest Battery Plant in Turkey Under New Deal
· Redesigned 2023 Peugeot 508 model to be revealed on February 24th, 2023
· BMW: Premiere for updated BMW X5 M Competition and X6 M Competition
· Ford Mustang Mach-E with lithium iron phosphate (LFP) batteries
· How to fix error: Either there is no default mail client or the current mail client cannot fulfill the messaging request. Please run Microsoft Outlook and set it as the default mail client.
· Omega-3 fatty acids and their health benefits
· Samsung Galaxy S23 Ultra review
· Netflix has extended its crackdown on password sharing from Latin America to Canada, New Zealand, Portugal, and Spain
VIDEO NEWS


ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΑ
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
ΚΑΙΡΟΣ LIVE

Σχεδόν αίθριος
26.5 °C 30%
Περισσότερα >>
TV - ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Περισσότερα
DOWNLOADS
- Περισσότερα >
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΣΕΙΣΜΩΝ

Live γραφική ενημέρωση για τους σεισμούς στην Ελλάδα
DRONE VIDEOS
Drone videos από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τα πιο πρόσφατα:
· Θεσσαλονίκη
· Καλαμάτα
· Λουτράκι
· Λίμνη Στράτου
· Αγρίνιο
· Τρίκαλα
· Μετέωρα
» Περισσότερα


Ειδήσεις



Ειδήσεις από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων



Copyright 2010-2025 © pentelikonews.gr
Privacy Policy and Cookie Policy - Πολιτική απορρήτου και cookies